Zaštitna obuća

Zaštitna obuća 2018-09-13T13:42:16+00:00

Dugogodišnje iskustvo i predanost radu čine firmu “Vatrogasno društvo Ilireks” doo  Podgorica pravim izborom za Vas kada je u pitanju radna i zaštitna obuća. Tokom rada u različitim radnim okruženjima neophodno je obezbijediti adekvatnu zaštitu nogu.

U našem širokom asortimanu nudimo savremene radne i zaštitne cipele i čizme prijatnog dizajna, koje su pored fizičke i hemijske zaštite prilagođene višesatnom neometanom obavljanju radnih zadataka u različitim radnim okruženjima. U ponudi su još radne i kaljače, klompe, papuče kao i cipele za specijalne namjene

Vršimo isporuku radne i zaštitne odjeće na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica i Danilovgrad, primorje: Kotor, Tivat, Herceg Novi, Budva, Petrovac, Bar, Ulcinj ili da Vam je kuća, stan ili poslovni objekat na sjeveru Crne Gore:  Pljevlja, Žabljak, Nikšić, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje,  Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu “Vatrogasno društvo Ilireks” doo  Podgorica koja će za Vas naći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a vi biti zadovoljni kvalitetom radne i zaštitne obuće koju nudimo.