Rukavice

Rukavice 2018-09-13T13:56:07+00:00

Dugogodištnje iskustvo čini firmu “Vatrogasno društvo Ilireks” doo  Podgorica pravim izborom za Vas kada je u pitanju odabir kvalitetnih zaštitnih i radnih rukavica. Tokom rada u različitim radnim okruženjima neophodno je obezbijediti adekvatnu zaštitu nogu.Radne i zaštitne rukavice štite osnovno sredstvo i alat pri radu, a to su ruke. Danas je moguće zaštiti se od mehaničke, hemijske, biološke, temperaturne, radiološke i jonizirajuće opasnosti. U ponudi imamo: Free hand rukavice, kožne rukavice, specijalne rukavice, kombinovane, pvc i nitrilne rukavice, tekstilne, toplootporne, Ansell rukavice i hemijske rukavice

Vršimo isporuku radnih i zaštitnih rukavica na teritoriji cijele Crne Gore. Bilo da je u pitanju Podgorica i Danilovgrad, primorje: Kotor, Tivat, Herceg Novi, Budva, Petrovac, Bar, Ulcinj ili da Vam je kuća, stan ili poslovni objekat na sjeveru Crne Gore:  Pljevlja, Žabljak, Nikšić, Berane, Andrijevica, Plav, Rožaje, Gusinje,  Kolašin, Mojkovac slobodno nas pozovite i napravićeno prihvatljiv dogovor na obostrano zadovoljstvo.

Zbog svega navedenog predlažemo Vam da kontaktirate našu firmu “Vatrogasno društvo Ilireks” doo  Podgorica koja će za Vas naći najoptimalnije rješenje gdje će Vam cijena biti prihvatljiva a vi biti zadovoljni kvalitetom radnih i zaštitnih rukavica koju nudimo.